Samenvatting

           De digitale wereld is veel veranderd over de laatste jaren. Het is nodig te transformeren omdat we worden geconfronteerd met snelle veranderingen. Een van de uitdagingen is om te transformeren van een Digitaal Marketing Platform naar een Blockchain Based Digital Marketing Platform en data inzichten te gebruiken om toegevoegde waarde te creëren voor de klant en tegelijk sterkere relaties met de klant op te bouwen.

           Daarom streeft het DIGIT team ernaar om DIGIT oplossingen te ontwikkelen die we kunnen gebruiken om interactie en data van klanten te analyseren en managen door de gehele levens cyclus en effectief lange termijn relaties met de klant te versterken, bezoekers vaker terug te laten keren, ervaring te verbeteren en groei van verkopen te boosten.

           DIGIT Solutions is de krachtigste Total Blockchain Based Digitaal Marketing Solution en speciaal ontworpen om digitale marketing oplossingen te leveren aan merknamen, merchants, retail en de service industrie in verschillende vormen van handel (B2B, B2C en C2C).

           Alle geavanceerde toepassingen van DIGIT Solutions zijn gesynchroniseerd, dit garandeert de efficiëntie en effectiviteit van een digitaal marketing. Door DIGIT Solutions te gebruiken kunnen we vertragingen in het proces minimaliseren, meer transparantie verkrijgen en de kosten dramatisch beperken met een maximale winstmarge.

           Een op Blockchain gebaseerd platform is een mechanisme dat de geldigheid van transacties garandeert met het hoogste niveau van betrouwbaarheid. DIGIT Solutions is gecreëerd op het NEM blockchain platform, een van de grootste blockchain / cryptocurrency projecten van de wereld.

           DIGIT Solutions is de eerste Total Blockchain Based Digital Marketing Solution en het beste compatibel met onze geavanceerde E-Wallet en Payment Gateway Technologie. Alle 8 toepassingen van DIGIT Solutions zijn gemaakt voor de complete digitaal marketing umbrella dat adverteren, direct response, public relations, promoties en sales omvat.

           Een, de DIGIT Signature functie garandeert maximale veiligheid en transparante betalingen met een multisignature optie op de E-Wallet.

           Twee, de DIGIT Score functie maakt betrouwbaar stemmen zonder fraude door bezoekers van het blockchain platform mogelijk.

           Drie, DIGIT Ads kunnen de efficiëntie van digitaal adverteren vergroten in een ‘middleman’ vrije omgeving en geeft de bezoeker de mogelijkheid om punten te sparen door advertenties te bekijken en in te wisselen voor DIGIT Coin.

           ​​Vier, ​om de duurzaamheid van het DIGIT Ecosysteem te garanderen helpt DIGIT CSR om een betere wereld te creëren door 5% van de transactie fees in het DIGIT Ecosysteem te doneren aan goede doelen.

           Vijf, DIGIT Space, Een smart sharing economy systeem zonder zogenaamde ‘middleman’. Helpt om de efficiëntie van space management te vergroten, zowel in retail, service industries en lifestyles.

           Zes, DIGIT Radar brengt een op locatie gebaseerde service dat klanten de mogelijkheid geeft om locale cryptocurrency betaalpunten, diensten en promotionele campagnes te vinden.

           Zeven, DIGIT CRM verschaft de mogelijkheid voor merchants voor een campagne met beveiligde coupon inname en uitgifte van punten aan de klant. Daarnaast kan een bedrijf de data inzichten gebruiken om een aantrekkelijke gebruikerservaring te creëren en een loyalty programma op te zetten.

           Acht, DIGIT API verschaft flexibiliteit en aanpassingsvermogen voor de toekomstige programmering interface.

           Het DIGIT team heeft het DIGIT Ecosysteem ontwikkeld als een speciaal blockchain platform als antwoord op het fundamentele coördinatie probleem onder coin houders, handelaren op exchange markten en kopers van goederen en diensten in de echte wereld

           DIGIT Solutions is een van de acht belangrijke modules in het DIGIT Ecosysteem. De anderen zijn DIGIT Foundation, DIGIT Corporation, DIGIT Coin, DIGIT Token, DIGIT Currencies, DIGIT Wallet en ​DIGIT​ ​Payment​ ​Gateway.

           Om het project van DIGIT Solutions waar te maken hebben we steun van investeerders nodig. Investeerders zullen veel aantrekkelijke voordelen krijgen bij hun investering met een speciale bonus tot wel 40% tijdens de Pre-ICO.

           Verder kunnen investeerders een bonus van 5% krijgen via het EZ Referral Programma en houders van meer dan 200 tokens zullen 20% verdienen over de netto fees verdeeld over de percentages waarin de tokens gehouden worden over elke transactie tussen 3e partijen binnen het DIGIT Ecosystem.

           Gezien de exponentiële groei van retail, de service industrie en het gebruik van Sociale meetup applicaties wereldwijd is er een goede kans dat het aantal DIGIT leden exponentieel zal groeien. Hierdoor zal ook de populariteit van DIGIT Coin groeien samen met het gebruik in de echte handelssectoren door een toenemend aantal leden van DIGIT Solutions wereldwijd en de toelating op de grootste internationale exchange markten (Poloniex, Bitfinex, Bithumb, Bittrex, Bitflyer,​ ​HitBTC,​ ​CoinOne,​ ​OKcoin,​ ​Zaif,​ ​BX.in.th,​ ​TDAX,​ ​enz.)

           Gezien de 20+ jaar ervaring van het DIGIT management team, het advisory board, strategische partners, co-founders in IT management, internet technologie, software & hardware security solutions, financiële consultants, retail en diensten industrie is het verzekerd dat DIGIT Ecosystem en DIGIT Solutions een van de sterkste Total Blockchain-Based Digital Marketing Solutions ooit zullen zijn.